Knjigovodstvo

Usluge vođenja zakonski obaveznih poslovnih knjiga i obračuni poreza, plaća i sl.

Financijski savjetnik

Osim klasičnog knjigovodstva, brinemo i savjetujemo vas o načinima poboljšanja vašeg poslovanja s aspekta financija, marketinga i prodaje.

Online knjigovodstvo

Uštedite svoje vrijeme i obavljajte svu komunikaciju s nama online.

Savjetovanje i pomoć pri otvaranju obrta ili tvrtke

Aktivno sudjelujemo i vodimo vas kroz sve korake otvaranja tvrtke ili obrta.

Poboljšanje osobnog i obiteljskog budžeta

Savjetujemo vas kako da pozitivno utječete i posložite financijsku priču vaše obitelji, da li ste ikada napravili svoju osobnu bilancu?

Digitalni marketing

Zajedno s vama kreiramo vašu digitalnu strategiju i marketinške aktivnosti.

FINANCIJSKI I POREZNI STRUČNJACI

Više od 15 godina pratimo porezne propise i savjetujemo naše klijente kako optimizirati poslovanje. Posjedujemo RRIF-ov certifikat za ovlaštenog računovođu.

1

Izrada godišnjih poreznih prijava

Predaja i priprema godišnjih izvješća za paušaliste, kontrola bilance i savjetovanje pri izrade završnog računa odnosno obračuna poreza na dobit.

2

Obračun plaća i poreza

Pripremamo ugovore na određeno/neodređeno, prijave i odjave zaposlenika, obračune ugovora o djelu, PDV obrasce za paušaliste, i sve ostale potrebne obračune.

3

Vođenje knjigovodstva

Ažurno i uredno vođenje poslovne dokumentacije omogućava lakše donošenje poslovnih odluka, ali i također i vaš miran san jer znate da je sve pod kontrolom.

4

Odnos prema novcu

Osjećate da biste trebali zarađivati više, a to "više" nikako da se ostvari. Uz našu pomoć spoznat ćete uvjerenja i blokade koje vas koče na financijskom području te što sve utječe na količinu novca koju zarađujete.

5

Marketinške strategije

Marketing je iznimno moćan alat za postizanje izvrsnih prodajnih rezultata. U skladu s vašom djelatnošću, proizvodima, uslugama koje nudite kreiramo marketinšku strategiju koja će pomoći u ostvarenju planiranih višegodišnjih rezultata.

6

Vaš osobni budžet

Znate li da ukoliko želite ostvariti financijsku neovisnost postoje pravila raspoređivanja budžeta? Preuzmite potrošnju u svoje ruke i ostvarite kontrolu nad svojom štednjom i potrošnjom.

NAŠI STRUČNJACI

Više od 15 godina radimo na našem besprijekornom ugledu u Poreznoj upravi.

Ana Nježić

Financijski savjetnik

Financijski savjetnik

Prije puno, puno godina završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, dobila diplomu za RRIF-ovog Ovlaštenog računovođu, HANF-ine licence za…

Maristela Zrnc

Računovođa/knjigovođa

Računovođa/knjigovođa

Više od 20 godina iskustva u financijskom sektoru: banci, knjigovodstvenom servisu i na sličnim administracijskim poslovima. Njen imidž u…

ŠTO KLIJENTI KAŽU O NAMA

Pitali smo naše klijente o tome kako je raditi s nama.

Brzi, efikasni i uvijek dostupni. Osnove uspješne dugogodišnje suradnje leže u razumijevanju klijenta, koji je (u našem slučaju) uvijek…

Toplim stavom i stručnim savjetima otklonili su sve moje strahove vezane za financije i kompliciranu birokraciju. Kako je moje…

Od osnivanja tvrtke prošlo je brzih 10 godina uspona i padova, zakona i pravilnika. Sretni smo jer je uz…