FINANCIJSKI SAVJETNIK

Knjigovodstveni servis SKLAD > Financijski savjetnik

DOBAR SAVJET ZLATA VRIJEDI

Područja naše stručnosti

  • Računovodstvo
  • Financije
  • Marketing

Novac je jednostavno energija u razmjeni usluga. Imamo ga onoliko koliko smatramo da zaslužujemo.

Poslovanje poduzeća je iznimno kompleksna stvar na koju utječe nebrojeno mnogo elemenata: potreba drugih osoba za uslugom/proizvodom koji nudite; kvalitetom i vašom sposobnošću kako to radite, koliko vas je teško zamijeniti na tržištu…ali naravno i financijskim IQ-em direktora tvrtke.

Osjećate li da ste na prekretnici i da ste spremni naučiti nove stvari iz područja financija i poslovanja?
Možemo vam pomoći u sljedećim segmentima:

  • Izgradite stabilan biznis
  • Povećajte prihode
  • Poboljšajte likvidnost tvrtke/obrta
  • Smanjite porezno opterećenje
  • Imajte savršen uvid u vaše financijsko poslovanje
  • Budite motivirani za nove poslovne pothvate

Financijsko-računovodstveni stručnjak

Ana Nježić

dipl. oecc. i ovl. računovođa. Karijeru sam započela kao voditelj poslovnice jedne Banke. RRIF-ov sam Ovlašteni računovođa, s 16 godina iskustva u vlastitom knjigovodstvenom servisu. Imam položene ispite za investicijskog savjetnika i za brokera od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih institucija.
U Algebri sam bila predavač Programa knjigovodstva, a zadnjih 6 godina radila sam kao Financijski direktor digitalne marketinške agencije Euroart93 d.o.o iz Siska (koja u zadnje 3 godine ima prosječan godišnji rast dobiti veći od 35%).

Za uspješno poslovanje iznimno je važno da sve poslovne transkacije budu u skladu sa zakonskim i računovodstvenim standardima. Jeste li znali da i računovodstvo može biti kreativno i da vaše odluke trebaju biti kompatibilne sa računovodstvenim standardima kako biste osigurali zdrav rast vaše tvrtke.

Financije vaše tvrtke ujedno su i njeno ogledalo. Kroz financije je vidljivo sve: vaša usluga, zaposlenici, klijenti, dobavljači s kojima poslujete. Usklađivanje financija utječe na sve segmente vašeg poslovanja, i posložen financijski model osigurava sigurniju poslovnu budućnost i opuštenije svakodnevno poslovanje.

Marketing je alat koji ako ga koristite pametno može utjecati na vaše poslovanje doslovno neograničeno. Razvojem tehnologija, danas digitalni marketing omogućava da s jednom klikom vašu uslugu ili proizvod pošaljete kupcu na drugi kraj svijeta čime svjetsko tržište postaje i vaše tržište.

Znate li što je Financijska pismenost? Znanost o novcu? U školi nas to nitko nije učio. I zato ljudi završe srednje škole, fakultete, nauče financijske jednadžbe, postanu doktori, odvjetnici, frizeri, pekari, administratori, a ne znaju osnovne pojmove financijskog svijeta kao što su: pasivni prihod, slaganje mjesečnog budžeta, vrste investicija, obveza u odnosu na imovinu, prihod, bilanca, promet, dionica, obveznica..... sve ono što je potrebno da bismo ostvarili financijsku neovisnost i opušteno uživali u blagodatima život kojeg živimo.