KNJIGOVODSTVO

AŽURNO VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA

Pratimo porezne propise i pronalazimo načine kako izmjenjeni porez može pozitivno utjecati na vaše poslovanje.

Klasično knjigovodstvo više nije dovoljno.

Većina knjigovodstvenih servisa radi kao i ostale tvrtke: brzo i užurbano. Papiri se knjiže u zadnji čas, klijenti ne znaju za izmijenjene porezne propise i zadovoljni su kad znaju da su svi obrasci poslani u Poreznu upravu na vrijeme.

Međutim, znate li da je bilanca ogledalo vaše tvrtke i da su financije najbolji i najrealniji pokazatelj kako vam ide.
U našem servisu, knjigovodstvenu uslugu želimo podići na višu razinu na način da za svakog klijenta imamo dovoljno vremena za savjete i objašnjenja poreznih izmjena, izradu mjesečnih izvještaja, pregled konta na način da ukazujem na vrijeme da tvrtka ne posluje dobro.

Mi nismo samo osobe koje bilježe što se u vašoj tvrtci događalo prošli mjesec, mi aktivno sudjelujemo u vašem poslovanju na način da vidimo brojke koje knjižimo i što stoji iza njih, da vas upozoravamo ukoliko imate previsoka nenaplaćena potraživanja kupaca ili ovaj mjesec niste dovoljno fakturirali.
Podsjetit ćemo vas na porezne olakšice koje bi vaši zaposlenici mogli ostvariti ili načine na koji možete smanjiti porezne izdatke.

Vaš knjigovođa

Maristela Zrnc

20 godina iskustva u nekoliko računovodstvenih servisa i jednoj Banci. Administracija i knjigovodstvo su joj u malom prstu. Priprema dokumentacije za odobravanje kredita? Zna sve do detalja (čak i na temelju čega se odobravaju krediti). Obožava kad je sve proknjiženo na vrijeme, uredno složeno u odgovarajuće registratore i predano u e-Poreznu nekoliko dana prije roka. Prije odlaska kući, svi mailovi moraju biti odgovoreni.

.

Iza svakog uspješnog posla, stoji izniman Knjigovođa.

Mirno spavam. Znam da moj knjigovođa radi najbolje za mene.

Znate li pročitati bilancu svoje tvrtke? Znate li donositi odluke iz pripremljenih godišnjih izvještaja?
Priprema li vam vaš računovođa mjesečne izvještaje na osnovu kojih možete promptno reagirati? Ako su vaši odgovori negativni, slobodno nas kontaktirajte jer mi to radimo za svoje klijente.